Peruutusajan logo Peruutusajan logo

Toteutus

Revalo Group Oy

Asiakaspalvelu

Puhelin: 0443335526
Sähköposti: info@peruutusaika.fi
Palautelomake

Myynti

Sähköposti: info@peruutusaika.fi
Puhelin: 0400859555

Mikä on Peruutusaika.fi?

Kampaamot ja parturiliikkeet menettävät vuosittain useita tuhansia euroja käyttämättä jääneiden aikojen vuoksi. Tämän takia perustimme Peruutusajan - auttaaksemme hiuspalveluyrittäjiä saamaan asiakkaita tyhjiksi jääneisiin aikoihin ja tottakai tarjotaksemme kuluttajille mahdollisuuden ostaa aikoja hiuspalveluihin alennettuun hintaan.

Oletko koskaan ostanut ruokakaupasta jauhelihaa päivää tai kahta ennen sen parasta ennen -päivää? Jos olet, sait sen todennäköisesti alennettuun hintaan. Se oli kuitenkin aivan yhtä hyvää ja käyttökelpoista ruoanlaittoon, kuin jauheliha, jonka parasta ennen -päivä on vasta viikon päästä ostosta. Idea Peruutusajan takana on sama - saat täsmälleen saman palvelun, jonka saisit perinteisellä ajanvarauksella, mutta halvempaan hintaan, sillä jos aika jää tyhjäksi, menee se pilalle.

Ostamalla Peruutusajan autat siis hiuspalveluyrittäjää vähentämään aikojen "pilaantumista" ja saat itse täysin saman palvelun halvemmalla. Mahtavaa, eikö?

Peruutusajan uudet sivut

Peruutusajan sivuja päivitetään parhaillaan uuteen kännyköille ja tableteille paremmin yhteensopivaan versioon.


Samalla olisi tarkoitus avata uusina toimialoina hieronnat ja kauneus. Pyrimme saamaan sivuston toimintaan heinäkuun alussa. Sitä ennen varsinaisessa peruutusaika.fi-osoittessa pyörii vanhat hiuspalveluihin keskittyneet palvelut.

Peruutusaika ei rajoitu enää hiuspalveluihin. Mukaan tulevat mm. hierojat, kosmetologit ja kynsihoitolat ja palveluiden tarjonta laajenee myös maantieteellisesti.

Sivustoa voi kokeilla vapaasti rekisteröitymällä käyttäjäksi asiakkaalle tai yrittäjälle välilehdeltä. Kaikki toiminnallisuudet eivät ole vielä käytössä, mutta ideoita voi lähettää ylläpitäjille alareunan palautelomakkeella.

Miksi kannattaa rekisteröityä

Rekisteröityneenä käyttäjänä pystyt helposti varaamaan haluamasi palvelun. Lisäksi pystyt pitämään kirjaa omista käynneistäsi ja antaa palautetta palvelusta.

Yrittäjälle

Palvelun käytöstä ei veloiteta kuukausimaksua. Perimme ainoastaan 10% provision sivuston kautta tulleista varauksista. Voit myös asettaa seuraavan koodin kotisivuillesi ja ottaa ilmoittaa peruutusaikoja sitä kautta:

Miten ostan peruutusajan?

Haluamme tehdä peruutusaikojen ostamisen mahdollisimman vaivattomaksi. Valitse siis etusivun listalta haluamasi palvelu, paina vihreää osta -painiketta ja täytä tarvittavat tiedot. Ota saamasi koodi talteen, mene oikeaan toimipisteeseen sovittuun aikaan ja nauti palvelusta. Helppoa, nopeaa ja edullista!

Voinko ostaa peruutusajan ystävälleni?

Totta kai, suosittelemme tätä lämpimästi. Nalle Puhin sanoin, "En tarvitse mitään niin paljon kuin hunajaa - paitsi ystäviäni." Muista kuitenkin antaa saamasi vahvistuskoodi ystävällesi. Jos olet hukannut koodin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme --- tai soita peruutusajan myyneelle yrittäjälle.

Voiko ostetun peruutusajan palauttaa ja saada rahoja takaisin?

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista, sillä ajan myyneen yrittäjän olisi erittäin vaikeaa saada enää uutta asiakasta kyseiselle ajalle. Hiusyrittäjät ovat valmiita alentamaan hintojaan, jotta saisivat varmasti maksavan asiakkaan myymättä jääneelle ajalle.

Olen hiusyrittäjä ja haluaisin päivittää tietoni sivustolle, miten toimin?

Valitset vain ylhäältä kohdan hiusyrittäjille ja tilaat ilmaisen peruspaketin painamalla linkkiä, josta avautuu lomake. Täytä lomake ohjeiden mukaisesti ja saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Vahvista sähköpostiisi tullut linkki ja täytä huolellisesti tietosi.